em håndball 2022

Skjerper inn testregimet under håndball-VM. 1442 Håndball-EM Norske dommere til.


Bilyk And Frimmel Carry Austria S Hopes

Han hadde imidlertid tilbrakt tid sammen med de andre og det ble fryktet at han kunne ha smittet noen.

. Thorir Hergeirsson har vært Norges landslagssjef siden 2009. Håndball-EM varer fra 13. Norge fikk sitt store gjennombrudd under VM 1986 med bronsemedalje og har totalt vunnet 30 medaljer i internasjonale mesterskap hvorav åtte europamesterskap fire.

03012022 0920 Sist oppdatert. Laget er blant gullfavorittene sammen med Danmark og. EM-arrangørene i Ungarn og Slovakia planlegger for utsolgte tribuner under håndballmesterskapet for menn denne måneden.

Det er ett av lagene i Norges gruppe. Det er generelt mer vanlige smittevernregler her enn det vi opplevde under EM og OL sier keeper Silje Solberg til NTB. Norges kvinnelandslag i håndball er underlagt Norges Håndballforbund og representerer Norge under internasjonale håndballturneringer.

Mer smitte før håndball-EM fem tilfeller hos Nord-Makedonia Fem personer på det nordmakedonske laget får foreløpig ikke reise til Ungarn og delta i. Danmark lader opp til EM-sluttspillet med. De siste dagers negative prøver tyder på at det ikke ble slik.

Nå vil Christian OSullivan og Norge tilbake i medaljekampen under EM i Ungarn og Slovakia de neste ukene. Litauen får spille håndball-EM etter pengegave En sponsor har gått inn og reddet Litauens deltakelse i håndball-EM for menn. 1443 Vintersport Historiske Pechstein sitt 8.

Christian OSullivan var god for Norge i Tokyo men kunne ikke forhindre et klart tap for Danmark i kvartfinalen. Keeper Jannick Green testet positivt mandag og har siden vært isolert fra lagkameratene. 1429 Til håndball-EM på overtid Det norske dommerparet Lars Jørum og Håvard Kleven er innkalt til herre-EM i håndball like før mesterskapet starter.

Slik spilles håndball-EM. 1802 Danmark og Sverige rammet av korona før Håndball-EM. Fjoråret endte i kvartfinalen.

Norges tropp har klart seg uten koronasmitte før håndball-EM for menn og er på vei inn i mesterskapsboblen. Frankrike har åpningskamp mot Kroatia og er ellers i gruppe med Ukraina og Serbia. 1445 Håndball-EM Coronakaos før EM -- 25 spillere smittet.

Norge vil tilbake i medaljekampen.


Norway Vs Russia Highlights 01 Half Women S Friendly 2021 Youtube


Norwegian Women S Beach Handball Team Fined For Not Wearing Bikini Bottoms The Independent


Norway Vs Russia Highlights 01 Half Women S Friendly 2021 Youtube


Handball Em 2022 National Coach Gislason Appoints Nine Tournament Debutants Unvaccinated Knorr Not There The Limited Times

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel